Arbeidsmobiliteit

Arbeidsmobiliteit

Arbeidsmobiliteit

Los laten hoeft het probleem niet te zijn, doorzien waarom je vasthoudt, dat is je uitdaging.

– Myranda de Longte

Ander werk? Er zijn medewerkers die wat anders moeten en er zijn medewerkers die wel wat anders willen. In beide gevallen weten ze niet altijd wat en/of hoe. Of het ontbreekt hen aan moed om stappen te ondernemen. We starten met het ontdekken van de persoonlijke kracht. De bron voor verandering!

Het programma arbeidsmobiliteit brengt de deelnemers een werkzame toekomst buiten de organisatie. Indien ander werk een dieper liggende wens is, dan komt dit naar boven in het eerste deel van het programma. Vervolgens begeleiden we de deelnemer de nieuwe toekomst in. Dit kan zijn of naar zelfstandig ondernemerschap of naar een nieuwe baan.

Voor beide richtingen hebben we een compleet programma. MIND YOUR OWN BUSINESS en MAKE YOUR NEW FUTURE. Lees meer over deze programma’s.

Programma

Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.

A. Einstein

De start van het programma is drie dagen training. Het resultaat is inzicht in talent en de richting van werk. Vervolgens pakken we door met het richting geven aan de nieuwe toekomst. Hiervoor bieden we een aanvullend programma van werk naar werk met MAKE YOUR NEW FUTURE. Stijl coachen, social media, brieven schrijven, voorbereiding sollicitatie gesprekken, zorgen ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten.

Zijn er medewerkers die de sprong wagen en kiezen voor zelfstandig ondernemerschap? Dan begeleiden we met het opzetten van een eigen bedrijf met het programma MIND YOUR OWN BUSINESS. Stijl coachen, social media, netwerken, ondernemersplan schrijven en uitvoeren, marketing en verkoop maken onderdeel uit van dit programma. Lees hier meer.