Herstel programma’s

Herstel programma's

Herstel programma’s

Effectief en duurzaam herstel?
Herstel door integrale behandel programma’s!

Myranda de Longte

Effectief herstel? In-Connection geeft vooraf resultaatgarantie!
85% van verzuim heeft een psychische oorzaak en is stress gerelateerd. In-Connection hanteert een integrale aanpak waarbij een scan van het emotionele welzijn en een spiermeting van de ruggenwervels de basis vormen voor effectief en duurzaam herstel. Hiervoor gebruiken we wetenschappelijk gevalideerde meetinstrumenten. De uitslagen geven inzicht in de diepere oorzaak van het verzuim, welke behandelingen direct effect hebben en welke volgorde van behandeling het meest efficiënt is. Een individuele aanpak met als resultaat effectief en duurzaam herstel.

In-Connection biedt herstel programma’s bij:

  • Overmatige stress en vermoeidheid
  • Burn-out
  • Kanker (aanvullend op een reeds aanwezig medische behandelprogramma gericht op ‘Werken met kanker’)
  • Chronische pijnklachten
  • Fybromyalgie

Aanpak

Als je het hoofd en het lichaam gezond wilt maken, begin je met het genezen van de ziel.

Plato

Onze herstel programma’s combineren medische zorg, complementaire behandelingen, voeding, beweegadvies, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hanteren we wetenschappelijk gevalideerde behandel methoden. De Health Coaches van In-Connection houden regie op uitvoering van het herstelplan. Zij werken nauw samen met de medewerker, de bedrijfsarts, eventueel bedrijfsmaatschappelijk werk en de leidinggevende.

Onze (medisch) specialisten hebben een innovatieve kijk op genezing. Ons gezamenlijk doel is effectief en duurzaam herstel.