De 3 zekerheden

De 3 zekerheden

Er is een groot aanbod in onze markt. Waarom kiest u nu voor In-Connection. Allereerst omdat wij de uitdagingen die de markt nu kent op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit (outplacement) en herstel van medewerkers vanuit een nieuwe invalshoek benaderen. Hiermee lopen we met onze werkwijze voorop en zijn we in staat de gewenste en beloofde resultaten ook daadwerkelijk te realiseren.

Wat biedt In-Connection
Binnen onze werkwijze hanteren wij 3 zekerheden.

√ Persoonlijke aandacht
√ Betrokkenheid
√ 100% resultaat

Persoonlijke aandacht
Zowel onze deelnemers als onze klanten ervaren persoonlijke aandacht. Dit begint al bij het eerste contact. Test ons maar! Alleen vanuit oprechte persoonlijke aandacht ontstaat veiligheid. Vanuit veiligheid zijn we gezamenlijk in staat 100% resultaat te realiseren.

Betrokkenheid
Wij zijn betrokken bij onze deelnemers en bij onze klanten. Onze kracht is denken in oplossingen en doen! En dat betekent dat onze klanten ervaren dat we intensief en integer samenwerken met HR, managers, artsen en casemanagers om tot de gewenste resultaten te komen samen met de medewerkers. Hiervoor worden wij, door zowel de medewerkers als de werkgevers, hoog gewaardeerd.

100% resultaat
U mag rekenen op 100% resultaat. Geen kleine letters, maar eenvoudige voorwaarden in onze overeenkomsten. Onze klanten ervaren ons ook op het contractuele en financiële aspect, als integer en betrouwbaar.