ONZE MISSIE

Onze missie

De missie van In-Connection is bijdragen aan werkgeluk en gezondheid. Hierbij laten we niets over aan het toeval. Onze zienswijze is dat onbewuste stress factoren (emoties) cel informatie beïnvloeden waardoor herstel van ziekte of klachten belemmerd wordt. Wij zien de mens als één geheel. Hoofd, lichaam en hart werken met elkaar samen.

Bijdragen aan het versnellen en verduurzamen van herstel, doen wij door:

  1. De oorzaak van de klachten zo breed mogelijk inzichtelijk maken. Diagnoses vanuit de reguliere zorg vullen we aan met een diagnose van onbewuste emoties als zijnde veroorzaker van stress.
  2. Het toepassen van geïntegreerde behandelplannen. Hierbij werken we samen met de patiënt, reguliere zorg, de best bewezen behandelvormen binnen de complementaire zorg, voedingsadviseurs, beweegadviseurs en met specialisten ohgv van mindfulnessprogramma’s.
  3. Emotionele ontwikkeling aanvullend op behandelplannen. Hierbij wordt de relatie gelegd tussen de onbewuste emoties (stress) en de klachten.
  4. Met oprechte betrokkenheid en in gezamenlijke verantwoordelijkheid werken aan snel, optimaal en duurzaam herstel van de patiënt.
  5. Doorlopend innovatie en wetenschappelijke onderbouwing van nieuwe zienswijzen dan wel nieuw te ontdekken behandelmogelijkheden.
  6. Het verzamelen en registreren van nieuw ontdekte mogelijkheden zodat in vergelijkbare situaties met andere patiënten alle beschikbare informatie voorhanden is.

Om de werking van onze visie aan te tonen, gebruiken wij een door onze partner Blessinc (Blessinc.nl) ontwikkelde Welzijnsmonitor. Deze monitor maakt (onbewuste) stressfactoren, ook wel de individuele sentimenten, inzichtelijk door middel van een online vragenlijst. In samenwerking met Blessinc en de wetenschap zetten wij ons in om door middel van onderzoek de relaties tussen emoties en ziektes of klachten wetenschappelijk aan te tonen. Wetenschappelijke onderbouwing stimuleert de samenwerking met de reguliere zorg en met verzekeraars. Een goede samenwerking met de reguliere zorg en verzekeraars is nodig om tot effectieve en efficiënte behandelplannen te komen.

Voor een optimaal resultaat van behandeling(en) is cruciaal:
– de keuze van behandelingenhttp://www.in-connection.nl/wp-admin/profile.php
– het moment van de in te zetten behandelingen
– de volgorde van behandelingen

Dit leidt tevens tot kostenbesparing.

Voor elke patiënt die actief wil werken aan herstel, moet het mogelijk zijn om al het haalbare te kunnen doen. Landelijke Health Clinics gaan hier invulling aan geven. De best bewezen behandelvormen en behandelaars worden opgenomen in behandelplannen. Er zullen nieuwe opleidingen komen om health coaches als een soort keten regisseur op te leiden. Het vertrekpunt is de gedachte dat genezing plaats vindt door lichaam, hoofd en hart als eén geheel te zien. De patiënt staat hierbij centraal.