Plan van aanpak ziekteverzuim

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Plan van aanpak voor ziekteverzuim

Bent u er van overtuigd dat het ziekteverzuim binnen uw organisatie kan worden gereduceerd maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u dus geen plan van aanpak voor ziekteverzuim? Geen zorgen, wij van In-Connection kunnen u zonder problemen helpen om een plan van aanpak voor ziekteverzuim voor uw organisatie te maken. Wij werken niet als andere organisaties, wij pakken namelijk het ziekteverzuim bij de wortel aan. Hierdoor zal u binnen korte tijd al snel zichtbaar een reductie in het ziekteverzuim opmerken met een positieve kostenbesparing als gevolg!

Zekerheden van onze hulp bij het plan van aanpak voor ziekteverzuim

Emotie staat vaak in connectie met verschillende klachten en ziekteverzuim, dat weten wij als geen ander. Daarom helpen wij u met ons specialisme in emotionele ontwikkeling bij het opstellen van een plan van aanpak tegen ziekteverzuim. Daarbij krijgt u van ons de volgende drie zekerheden:

  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • 100% resultaat

Laat ons u dan ook helpen bij het opstellen van een plan van aanpak tegen ziekteverzuim voor uw organisatie. Wij zorgen voor een zichtbare reductie in het ziekteverzuim van uw personeel. Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met In-Connection!

Wat doet In-Connection?

Wetenschappelijk onderzoek laat een relatie zien tussen emoties en klachten en ziektes. Door de oorzaak van ziektes en klachten inzichtelijk te maken, kan gerichter de behandelwijze bepaald worden. In-Connection is expert in emotionele ontwikkeling waardoor we de klachten bij de kern kunnen aanpakken met een persoonlijk behandelplan.Wij brengen wetenschappelijke geneeswijze, complementaire geneeskunde, voedingsadvies, beweegadvies, mindfulness en emotionele ontwikkeling samen in het behandelplan. Door de gerichte behandeling zal er sneller resultaat gezien worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij een plan van aanpak voor ziekteverzuim voor u kunnen opstellen? Wij kunnen uw situatie in kaart brengen in een eerste gesprek, waarna we verschillende optimalisatiemogelijkheden aan u voorstellen die wij in het plan van aanpak kunnen opnemen. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen