Verzuimcoach

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Verzuimcoach

Bent u op zoek naar een verzuimcoach voor uw organisatie om kosten te besparen en er voor te zorgen dat uw medewerkers gezond zijn? Kies dan voor een verzuimcoach van In-Connection. Wij dragen bij aan een gezond personeelsbestand en een meetbare kostenreductie door het terugdringen van verzuim. Een verzuimcoach van In-Connection stelt diagnoses aan de hand van de nieuwste onderzoeken en bevindingen. Door deze andere invalshoek op verzuimreductie kunnen wij werkelijk zorgen voor een kostenvermindering.

Wat doet de verzuimcoach?

De verzuimcoach is er om met u mee te denken over voorkomen van verzuim, bij ziekmeldingen en om te helpen bij de re-integratie van zieke medewerkers.

Daarbij denkt de verzuimcoach altijd mee voor uw (financiële) belang. De verzuimcoach van In-Connection maakt gebruik van een Welzijnsmonitor (WZM). De WZM meet de individuele sentimenten en de fase van ontwikkeling van onze emoties. Hiermee overstijgt de WZM huidige tests en modellen en is daarmee innovatief. De WZM geeft inzicht in:

  • Voorspelbaarheid eventuele uitval
  • Persoonlijke stresspatronen
  • Aard van verzuim
  • Werkdruksignalering
  • Groeipotentieel in gedrag
  • Talent en groeipotentieel onder invloed van omgeving

Over In-Connection

In-Connection is expert in emotionele ontwikkeling met als resultaat versneld herstel van ziekte en/of klachten en duurzaam herstel. Wij brengen wetenschappelijke geneeswijze, complementaire geneeskunde, voedingsadvies, beweegadvies, mindfulness en emotionele ontwikkeling samen in een persoonlijk behandelplan. Door een persoonlijk behandelplan gericht op de oorzaken van ziektes en klachten, zal er sneller resultaat gezien worden.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over hoe een verzuimcoach van In-Connection uw organisatie kan verbeteren door het zorgen voor gezonde werknemers en het terugdringen van verzuim en kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Op basis van een gratis inventarisatie van uw situatie krijgt u een voorstel met verschillende optimalisatiemogelijkheden voor het terugdringen van het verzuim binnen uw organisatie. Bel dus 0345 – 611 606 of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen