Verzuimreductie

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Verzuimreductie

Bent u op zoek naar een manier om het verzuim binnen uw organisatie terug te dringen of een effectieve wijze? Neem dan contact op met In-Connection. Wij zijn dé expert in verzuimreductie, niet voor niks geven wij vooraf resultaatgarantie. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een zichtbare reductie in het verzuim van uw medewerkers zal opmerken en de daarbij horende kostenreductie. Door onze innovatieve aanpak kunnen wij de problemen bij de wortel aanpakken.

Onze weg naar verzuimreductie

Wetenschappelijk onderzoek laat een relatie zien tussen emoties en klachten en ziektes. Door de oorzaak van ziektes en klachten inzichtelijk te maken, kan gerichter de behandelwijze bepaald worden. Daarom hanteert In-Connection een innovatieve aanpak waarbij een scan van de emoties en een spiermeting van de ruggenwervels de basis vormen voor versneld en duurzaam herstel. Hiervoor gebruiken wij de Welzijnsmonitor (WZM), deze geeft inzicht in:

  • Voorspelbaarheid eventuele uitval
  • Persoonlijke stresspatronen
  • Aard van verzuim
  • Werkdruksignalering
  • Groeipotentieel in gedrag
  • Talent en groeipotentieel onder invloed van omgeving

De uitslagen van de scan geven de diepere oorzaak aan van het verzuim waardoor er een specifiek behandelplan kan worden opgesteld. Hiermee kan het resultaat van verzuimreductie worden versneld en verbeterd. Wij garanderen resultaat!

Over In-Connection

Ons specialisme is emotionele ontwikkeling waardoor wij snel bij de kern van het probleem kunnen komen. Met specialistische hulp en een behandelplan die het probleem bij de wortel aanpakt is verzuimreductie snel gerealiseerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze aanpak toegespitst op emotionele ontwikkeling en hoe dit kan bijdragen aan verzuimreductie? Neem dan gerust contact met ons op. In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek zullen wij uw situatie beoordelen waarna wij u een voorstel doen met optimalisatiemogelijkheden die verzuimreductie mogelijk kunnen maken.Waar wacht u dus nog op? Neem vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of ons direct te bellen!

Contact opnemen