Verzuimtraining

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Verzuimtraining

Om het verzuim in binnen uw organisatie te verminderen is het noodzakelijk dat u en uw medewerkers alles weten over verzuim. Met een verzuimtraining van In-Connection komen u en uw medewerkers alles te weten over verzuim. Het komt maar al te vaak voor dat ziekmeldingen niet direct serieus genomen worden, iedereen kan namelijk weleens ziek zijn, toch? Door de verzuimtraining van In-Connection leert u dat een ziekmelding niet zo maar uit de lucht komt vallen en wat er vanaf dag 1 gedaan moet en kan worden om het verzuim zo snel mogelijk te reduceren binnen uw organisatie. Meer weten over onze verzuimtraining? Neem dan contact met ons op.

Drie zekerheden van de verzuimtraining van In-Connection

Ons specialisme is emotionele ontwikkeling. Vaak is er namelijk een emotioneel onderliggende reden voor verzuim. Met onze unieke en innovatieve aanpak gaan wij vanaf dag een aan de slag om het verzuim binnen de organisatie terug te dringen, bijvoorbeeld door het geven van verzuimtraining. Door onze aanpak bent u bij ons verzekerd van de volgende zekerheden:

  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • 100% resultaat

Een verzuimtraining van In-Connection is dus niet zo maar een bedrijfstraining. Bij ons krijgt u de kennis en kunde om werkelijk een verandering binnen de organisatie te ontketenen die zich zichtbaar zal uitten in minder verzuim en een vermindering van de kosten.

Over In-Connection

In-Connection is expert in emotionele ontwikkeling en zet zich in op ene versneld herstel van ziekte om verzuim te reduceren. Wij brengen wetenschappelijke geneeswijze, complementaire geneeskunde, voedingsadvies, beweegadvies, mindfulness en emotionele ontwikkeling samen in een persoonlijk behandelplan. Door een persoonlijk behandelplan gericht op de oorzaken van ziektes en klachten, zal resultaat sneller gezien worden.

Neem contact met ons op

Wilt u uw personeel ook laten realiseren dat er meer gedaan moet worden op het gebied van verzuimreductie? Ga dan voor een verzuimtraining van In-Connection. Wij geven u de kennis om verzuim terug te dringen met een kostenreductie en een gezonder personeelsbestand als gevolg. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen