Hoe vind ik ware liefde in mezelf

Hoe vind ik ware liefde in mezelf

Van jezelf houden is de basis voor gezondheid, plezier, zelf- ontwikkeling, het vermogen om te creëren en te genieten van het leven dat je graag wilt. Blokkades om van jezelf te houden merk je door onvrede en onrust. Voorbeelden hiervan zijn please gedrag, geen doel hebben, geen beslissingen kunnen nemen, anderen bepalen voor jou je koers, in je comfort zone blijven, een negatief zelfbeeld en uitstelgedrag.

Wil je jezelf vrijmaken van deze blokkades? 4 verdiepende trainingsdagen brengen je inzichten in jouw blokkades en beperkende gedachten. Je ontdekt de weg naar ware liefde voor jezelf. Als je begrijpt hoe het bij jezelf werkt, dan ben je in staat richting te geven aan jouw leven waarin je geluk ervaart.

Ontspannende Chi Neng Qigong oefeningen ondersteunen je in je ontwikkeling. Voor iedereen die beperkende of negatieve gedachten of gevoelens over zichzelf heeft, zichzelf belemmert om te kiezen voor levensgeluk en de weg van liefde voor zichzelf wil volgen.

VOOR WIE

Deze training is voor als je op zoek bent naar wat je wilt, jezelf in staat wilt stellen om keuzes te maken en dit wilt doen vanuit een situatie waarin je je hoofd gebruikt, maar vooral je hart volgt.

TRAINERS

Teacher Lu is healer en doorziet de samenhang van lichamelijke, mentale en sociale processen. Hij heeft een scherp oog voor het leren opheffen van blokkades en het bevorderen van het stromen van lichaamsenergie. Hij gebruikt metaforen om informatie en theorie op eenvoudige, humoristische maar effectieve wijze over te brengen. Lu is psychologisch raadgever voor de Chinese overheid en senior leraar bij het Daohearts Centre. Het Centre geeft wereldwijd lezingen en trainingen over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling door middel van Chi Neng Qigong.

Teacher Wang vult de lezingen waardevol aan met praktische voorbeelden en een vleugje humor. Haar specialiteit is om de theorie te ondersteunen met oefeningen waardoor de inzichten na deze 4 dagen ook in het lichaam voelbaar zijn. Er wordt eenvoudig en rustig Engels gesproken.

PRIJS EN DATA

€ 550 inclusief lunches, versnaperingen en drankjes. De training wordt gehouden op de trainingslocatie van
In-Connection in Meteren.

Voor meer informatie of aanmelden info@in-connection.nl of bel 0345 – 611606.