Ontwikkel je zelfgenezend vermogen

Ontwikkel je zelfgenezend vermogen

Heb je chronische klachten of ben je ziek en wil je al het mogelijke doen om te herstellen? Ontdek wat je zelf kunt doen en ontwikkel je zelfgenezend vermogen.

Hoe? Onze gedachten geven continu informatie aan onze cellen. Wanneer onze gedachten gevoed zijn met (onbewuste) negatieve emoties zoals angst of boosheid, dan wordt er negatieve informatie afgegeven aan onze cellen. Hierdoor is het mogelijk dat er, ondanks reguliere en/of complementaire zorg, (volledig) herstel uitblijft.

Wanneer we ons bewust worden van de negatieve informatiestroom en de oorzaak, kunnen we emotioneel ontwikkelen. Emotionele ontwikkeling leidt tot het afgeven van positieve informatie aan onze cellen wat bijdraagt herstel of verbetering.

Voorafgaand aan deze training doen we een niet belastende spiermeting op de ruggenwervels en vul je een monitor in (digitale vragenlijst die onbewuste emoties weergeeft). Beide uitslagen brengen we met elkaar in verbinding. De eerste dag ontvang je je persoonlijke uitslag en ontdek je welke (onbewuste) emoties in relatie staan met jouw lichamelijke klachten. De overige dagen leer je over de effecten van emoties, jouw zelfgenezend vermogen en hoe je dit kunt activeren. Je sluit deze 4 dagen af met een persoonlijk advies voor oefeningen en persoonlijke ontwikkeling ter ondersteuning van jouw herstel- of genezingsproces.

INHOUD

Dag 1 wordt gegeven door Myranda de Longte. Zij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van emoties met als doel ontwikkeling van talent, houding & gedrag en gezondheid. Zij legt de relaties uit tussen de wervels, organen, emoties en lichamelijke klachten.
Dag 2, 3 en 4 worden gegeven door de Chinese leraren Lu en Wang.

TRAINERS

Teacher Lu is healer en doorziet de samenhang van lichamelijke, mentale en sociale processen. Hij heeft een scherp oog voor het leren opheffen van blokkades en het bevorderen van het stromen van lichaamsenergie. Hij gebruikt metaforen om informatie en theorie op eenvoudige, humoristische maar effectieve wijze over te brengen. Op dit moment is Lu psychologisch raadgever voor de Chinese overheid en senior leraar bij het Daohearts Centre. Het Centre geeft wereldwijd lezingen en trainingen over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling door middel van Chi Neng Qigong.

Teacher Wang vult de lezingen aan met praktische voorbeelden en oefeningen wat lichamelijk herstel activeert en ondersteunt. Er wordt eenvoudig en rustig Engels gesproken.​

VOOR WIE

Deze training is voor iedereen die (chronische) klachten heeft of ziek is en er alles aan wil doen om te herstellen. Voor behandelaars uit de reguliere of complementaire zorg is deze training inspirerend en verhelderend voor behandeling van patiënten.

PRIJS EN DATA

€ 650 eventueel te betalen in 3 termijnen. Inclusief invullen Welzijnsmonitor (meting fase van ontwikkeling emoties), spiermeting op de ruggenwervels, persoonlijk ontwikkeladvies ter ondersteuning herstel, lunch en drankjes. De training wordt gehouden op locatie van In-Connection in Meteren. Voor meer informatie of aanmelden info@in-connection.nl of bel 0345 611 606.