Wat betekenen de signalen van het lichaam

Wat betekenen de signalen van het lichaam

4-DAAGSE TRAINING

Ons lichaam geeft informatie met een gevoel, een pijnsignaal, medische klacht of ziekte. Wanneer we de boodschap niet begrijpen of verkeerd interpreteren, kan (volledig) herstel uit blijven. Ondanks medische behandelingen, rust, voeding, etc.
Dagelijks gaat er aandacht verloren aan gedachten en vragen waarop we het antwoord diep van binnen al weten. Als we daar niet tijdig gehoor aan geven, volgt een signaal van ons lichaam op een dieper gelegen niveau. De emotie die ontstaan is vanuit gedachten en gebeurtenissen, zet zich vast op een ‘bewuste’ plek in ons lichaam. Deze ’bewuste plek’ is gekoppeld aan de aard van de emotie. Er is dus een relatie tussen de emotie (of de gedachten) en een medische klacht.

VOOR WIE
Deze training is voor iedereen die meer wil weten over de betekenis van de signalen van het lichaam.

WAT
We doen een niet belastende spiermeting op de ruggenwervels en we meten onbewuste emoties en hun relaties. De uitslagen worden besproken op de eerste trainingsdag. Deze geven inzicht in (onbewust) aanwezige emoties eventueel in relatie met lichamelijke gesteldheid. De overige dagen leer je meer over de betekenis van de signalen van het lichaam en wat hiermee te doen. Indien je metingen hebt laten doen, sluit je deze 4 dagen af met een persoonlijk advies.

OOSTERSE GENEESWIJZE INTEGREERT MET WESTERSE GENEESKUNDE

Dag 1 wordt gegeven door Myranda de Longte. Haar specialisme is het ontwikkelen van emoties met als doel ontwikkeling van talent, houding & gedrag en gezondheid. Zij legt de relaties uit tussen de wervels, organen, emoties, medische klachten en ziektes.

Dag 2, 3 en 4 worden gegeven door de Chinese leraren Lu en Wang.
Teacher Lu heeft als arts gewerkt in het grootste medicijnloze herstelcentrum ter wereld (Beijng) waar herstel van ziekte mbv Chi Neng Qigong wetenschappelijk voor 90% is aangetoond. Lu doorziet de samenhang van lichamelijke, mentale en sociale processen en de persoonlijke blokkades die bij opheffing leiden tot herstel. Op dit moment is Lu psychologisch raadgever voor de Chinese overheid en senior leraar bij het Daohearts Centre. Het Centre geeft wereldwijd lezingen en trainingen over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling door middel van Chi Neng Qigong.

Teacher Wang vult de lezingen aan met praktische voorbeelden en oefeningen ter activering en ondersteuning van lichamelijk herstel en ontspanning. Er wordt eenvoudig en rustig Engels gesproken.

Prijs: € 650,00
Inclusief meting emoties, spiermeting op de ruggenwervels, persoonlijk advies, lunch en drankjes.

Prijs exclusief metingen € 550,00.

Voor meer informatie of aanmelden info@in-connection.nl of bel 06 5230 4144.