Wat wil jij anders?

Wat wil jij anders?

 Gebruik je hoofd en volg je hart!
Je hart volgen en daarmee van jezelf houden, is de basis voor gezondheid, zelfontwikkeling, plezier, het vermogen om besluiten te nemen die goed voor jezelf zijn zodat je kunt genieten van het leven dat je graag wilt. Blokkades om van jezelf te houden merk je door onvrede en onrust. Voorbeelden hiervan zijn please gedrag, geen doel hebben, geen beslissingen kunnen nemen, anderen bepalen voor jou je koers, in je comfort zone blijven, een negatief zelfbeeld en uitstelgedrag.

INHOUD TRAINING

Wil je jezelf vrijmaken van deze blokkades? In 4 verdiepende trainingsdagen kom je tot inzichten in jouw blokkades en beperkende gedachten. Je ontdekt de weg van het volgen van je hart. Als je begrijpt hoe het bij jezelf werkt, dan ben je in staat richting te geven aan jouw leven waarin je geluk ervaart. Bijzonder aan deze training is de afwisseling met ontspannende Chi Neng Qigong oefeningen. Deze ondersteunen je in je ontwikkeling.

VOOR WIE

Deze training is voor als je op zoek bent naar wat je wilt, jezelf in staat wilt stellen om keuzes te maken en dit wilt doen vanuit een situatie waarin je je hoofd gebruikt, maar vooral je hart volgt.

TRAINERS

Teacher Lu is healer en doorziet de samenhang van lichamelijke, mentale en sociale processen. Hij heeft een scherp oog voor het leren opheffen van blokkades en het bevorderen van het stromen van lichaamsenergie. Hij gebruikt metaforen om informatie en theorie op eenvoudige, humoristische maar effectieve wijze over te brengen. Lu is psychologisch raadgever voor de Chinese overheid en senior leraar bij het Daohearts Centre. Het Centre geeft wereldwijd lezingen en trainingen over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling door middel van Chi Neng Qigong.

Teacher Wang vult de lezingen waardevol aan met praktische voorbeelden en een vleugje humor. Haar specialiteit is om de theorie te ondersteunen met oefeningen waardoor de inzichten na deze 4 dagen ook in het lichaam voelbaar zijn. Er wordt eenvoudig en rustig Engels gesproken.

PRIJS EN DATA

€ 550 inclusief lunches, versnaperingen en drankjes. De training wordt gehouden op de trainingslocatie van
In-Connection in Meteren op.

Voor meer informatie of aanmelden info@in-connection.nl of bel 0345 – 611606.