Ziekteverzuim aanpakken

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Ziekteverzuim aanpakken

Wilt u optimalisatie realiseren door het aanpakken van het ziekteverzuim binnen uw organisatie? Wilt u namelijk ook kosten besparen en effectiever werken? Neem dan eens contact op met In-Connection. Wij helpen u ziekteverzuim aanpakken. Wij doen dat niet zo maar, wij pakken het ziekteverzuim aan bij de wortel. Wij zijn namelijk specialist in emotionele ontwikkeling. Dit is belangrijk om de kern van vele klachten aan te pakken, dit is namelijk vaak emotie. Door in te spelen op de emotionele ontwikkeling van uw medewerkers kunt u snel resultaat realiseren. Meer weten over hoe emotie een rol speelt bij ziekteverzuim? Neem dan contact met ons op!

Drie zekerheden bij ziekteverzuim aanpakken

Ziekteverzuim aanpakken leidt tot een effectievere organisatie, kostenbesparing en het voordeel van een gezond en gelukkig personeelsbestand. Maar waar begint u hiermee en hoe kunt u dat ziekteverzuim op de meest effectieve wijze reduceren? Begin eens met het maken van een afspraak bij In-Connection. Wij bieden u namelijk de volgende drie zekerheden:

  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • 100% resultaat

Wilt u dus ook het ziekteverzuim aanpakken binnen uw organisatie? Laat ons dan uw situatie bekijken in een persoonlijke afspraak. Wij kunnen dan verschillende optimalisatiemogelijkheden voorstellen om het ziekteverzuim aan te pakken. Waar wacht u dus nog op? Maar een afspraak met In-Connection!

Over In-Connection

In-Connection is specialist in emotionele ontwikkeling en zet zich in op een versneld herstel van ziekte om verzuim aan te pakken. We brengen wetenschappelijke geneeswijze, complementaire geneeskunde, voedingsadvies, beweegadvies en emotionele ontwikkeling samen in een persoonlijk behandelplan. Door een persoonlijk behandelplan gericht op de oorzaken van ziektes en klachten, zal resultaat sneller gezien worden.

Neem contact met ons op

Wilt u weten hoe wij het ziekteverzuim aanpakken binnen uw organisatie? Neem dan contact op met ons om er achter te komen. Door in te spelen op de emotionele ontwikkeling van uw medewerkers krijgen wij een duidelijk beeld van het (mogelijke) ziektebeeld en hoe we dit kunnen aanpakken.

Contact opnemen