Ziekteverzuim tegengaan

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Ziekteverzuim tegengaan

Denkt u alles al geprobeerd te hebben om ziekteverzuim tegen te gaan? Kunt u het zelf maar niet voor elkaar krijgen om het ziekteverzuim binnen uw organisatie terug te dringen? Maakt u zich maar geen zorgen, In-Connection beschikt over de juiste kennis en kan het ziekteverzuim tegengaan. Onze aanpak is anders dan die van andere bedrijven, wij pakken de problemen namelijk bij de kern aan, wij richten ons namelijk op emotie. Emotie is namelijk vaak de oorzaak van ziekte en andere klachten. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op!

Drie zekerheden om ziekteverzuim tegen te gaan

Wanner u In-Connection in zet voor het tegengaan van ziekteverzuim binnen uw organisatie bent u verzekerd van resultaat. Door onze innovatieve en persoonlijke aanpak kunnen wij de problemen die ziekteverzuim veroorzaken bij de wortel aanpakken door middel van een persoonlijk behandelplan. Onze drie zekerheden zijn dan ook:

  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • 100% resultaat

Wilt u meer weten over onze drie zekerheden of onze speciale aanpak om het ziekteverzuim tegen te gaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen namelijk in een persoonlijk gesprek uw situatie analyseren waarna wij verschillende optimalisatiemogelijkheden zullen bieden om het ziekteverzuim tegen te kunnen gaan.

Over In-Connection

In-Connection is expert in emotionele ontwikkeling en zet zich in op ene versneld herstel van ziekte om verzuim te reduceren. Wij brengen wetenschappelijke geneeswijze, complementaire geneeskunde, voedingsadvies, beweegadvies, mindfulness en emotionele ontwikkeling samen in een persoonlijk behandelplan. Door een persoonlijk behandelplan gericht op de oorzaken van ziektes en klachten, zal resultaat sneller gezien worden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over hoe wij ziekteverzuim tegengaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met een van onze specialisten. Samen met zullen we een plan opstellen voor het tegengaan van ziekteverzuim.

Contact opnemen