Ziekteverzuim terugdringen

Expert op gebied van Arbeidsmobiliteit, Duurzame inzetbaarheid & Gezondheid

Verzuimreductie

Ziekteverzuim terugdringen

Merkt u dat uw personeel zich opvallend vaak ziek meldt? Of ziet u een toename in het verzuim onder uw werknemers? Dan is het tijd om actie te ondernemen en het ziekteverzuim terug te dringen. Door een expert van In-Connection in te schakelen zal het ziekteverzuim terugdringen binnen uw organisatie. Daarbij zal u de voordelen van een gezonder personeelsbestand terug zien in een merkbare kostenreductie en een daling in de verzuim cijfers. Meer weten hoe u ziekteverzuim kan terugdringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Ziekteverzuim terugdringen met In-Connection

Ziekteverzuim heeft vaak een relatie met emotionele ontwikkelingen. Ons specialisme is dan ook emotionele ontwikkeling. Met dit specialisme kunnen we vaak al snel de reden van het ziekteverzuim achterhalen. Dit doen wij met een zogenaamde Welzijnsmonitor. Deze welzijnsmonitor geeft inzicht in:

  • Voorspelbaarheid eventuele uitval
  • Persoonlijke stresspatronen
  • Aard van verzuim
  • Werkdruksignalering
  • Groeipotentieel in gedrag
  • Talent en groeipotentieel onder invloed van omgeving

Door de uitslag van de Welzijnsmonitor kunnen wij al snel een persoonlijk behandelplan opstellen en met de behandeling beginnen. Op deze manier zal u snel resultaat zien omdat er werkelijk op de emotionele ontwikkeling van de individuele medewerker wordt behandeld met als resultaat ziekteverzuim terugdringen. Meer weten over de Welzijnsmonitor? Neem dan snel contact met ons op.

Wie is In-Connection?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak om ziekteverzuim terug te dringen. Door in te spelen op het feit dat emotie vaak de oorzaak is van verschillende klachten en ziekten, kunnen wij al snel een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierbij krijgt de patiënt zelf de regie en door de betrokkenheid van de verschillende behandelaars zal er al snel resultaat worden gezien. Ons doel is om de geneeswijze naar een volgend niveau te brengen. Health clinics waarbij alle behandelvormen geïntegreerd worden, zullen de centrale entree zijn voor patiënten die zelf actief willen bijdragen aan hun herstel.

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe wij uw ziekteverzuim terugdringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We staan u graag te woord over onze werkwijze in een persoonlijke afspraak waarin wij uw situatie beoordelen en optimalisatiemogelijkheden voorstellen.

Contact opnemen